Campingplaats

Op ons terrein hebben we ca 5 caravanplaatsen van ruime afmetingen met prachtig uitzicht. Onze mini-camping is van 1 mei tot en met 30 september geopend voor caravans en tenten Als u geen electra nodig hebt mag ook elders een plekje uitgezocht worden.

Voor CAMPERS zijn er 3 verharde plaatsen, deze zijn het GEHELE JAAR te gebruiken.

Ons sanitair wordt op biologische wijze verwerkt. Het legen van een cassette toilet kan alleen mits er gebruik is gemaakt van biologisch afbreekbare toilet vloeistof. Douches, toiletten, electra en water ter plaatse beschikbaar.

Gedurende het zomerseizoen bieden wij u onze verse broodjesservice. Geef het aantal gewenste broodjes voor de volgende dag aan ons door en geniet s’morgens van heerlijke verse broodjes. Heeft u geen zin om zelf te koken dan kunt u bij onze Chef-kok een heerlijk ontbijt of diner reserveren (minimaal een dag van tevoren). Geserveerd bij ons op het terras of bij uw eigen camping verblijf! Hoe lekker is dat!!

Uiteraard kunt u gebruik maken van ons zwembad, sauna (toeslag), zonneweide, jeu de boulebaan en genieten van de heerlijke sfeer, lieve dieren, prachtige natuur en rust…

Uw huisdier is welkom op de camping. In verband met onze eigen dieren mag uw huisdier niet loslopen op het gehele terrein.

 

Tarieven:
Kampeerplaats: caravan, tent of camper:
O.b.v 2 personen inclusief stroom, water, douche en gebruik zwembad € 23,50 ex toeristenbelasting.

Extra persoon € 7,50 per nacht ex toeristenbelasting

Ontbijt: p.p. € 10,00

Diner: U kunt een keuze maken uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten (v.a. €15,00).

Ontbijt, diner en broodjesservice minimaal een dag van tevoren reserveren.

Details

Prijzen beginnen bij: 23.50 per nacht

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Campingplaats beschikbaar voor de geselecteerde periode.